Bemutatkozunk

Cégünk, az EVO-3 Kft. 2004-ben alakult és azóta folyamatosan működik. Cégünk elsősorban generál kivitelezéssel foglakozik, de adott esetben alvállalkozókat is foglalkoztat és alvállakozóként is, dolgozik.

Az árajánlatot, illetve költségvetést előzetes felmérés vagy kiviteli terv alapján, rövid határidőn belül elkészítjük. Árainkat a KING programredszer, illetve saját költségviszonyaink alapján adjuk meg. Saját állományú, kimagaslóan képzett és gyakorlott szakemberekkel rendelkezünk. Cégünk által alkalmazott kivitelezési technológia megfelel a Magyar Szabvány előírásainak, valamint az Európai Unió szigorú követelményrendszerének is eleget tesz.

2006. május 31. cégünk minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001: 2001 szabvány követelményeinek, valamint 2007. 10. 17.- én felkerültünk a Főpolgármesteri Hivatal Minősített Beszállítók Listájára. Cégünk 2008. 06. 09 től a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara önkéntes tagjává vált.

Az EVO–3 Kft. a kivitelezett és elvégzett munkákra garanciát vállal. A kivitelezési munkákat (irodák, lakások stb.) a helyi adottságok és körülmények figyelembevételével alakítjuk ki úgy, hogy a munkavégzés ne zavarja az (épületben, irodában, lakásban) a napi tevékenységet.

Legyen Ön is tagja az elégedett ügyfeleink családjának! 

Majoros Zoltán ügyvezető