Vélemény

Egy normálisnak mondott állampolgár életében eljön a pillanat, amikor a lakása totálisan legatyásodottnak tekinthető: a falak piszkosak (rajtuk az előző évek történéseinek a nyomai), a konyhában és a fürdőszobában hullik a csempe, csöpög a csap, az előszobában zárlatos a lámpa (újabban kizárólag a kapucsengő megnyomásakor ad életjelt magáról) stb.stb.stb.

És eljő a nap, amikor, lehetőleg a férfiúi meccsnézés közben elhangzik az asszonyi verdikt:

- Fiacskám! Eljött a renoválás ideje!

Ezt követően ismerkedtem meg Majoros Zoltánnal és az Evo3 Kft-vel, akiket az árajánlatuk, és a személyes kontaktusfelvétel után, több jelenkező közül, az egyre inkább tornyosuló munkák elvégzésére kiválasztottunk.

Első bizalomkeltő ténykedésük az volt, hogy pontosan, a megadott időpontban vonultak fel, és tüstént hozzákezdtek az aznapi betervezett tennivalókhoz. A második napon már biztosak voltunk abban, hogy jó szakembereket választottunk, és ez az érzés megmaradt a megígért időponban befejezett munkák elvégeztéig. A közel két hetes renoválás után, végülis a következő megállapításokat eszközöltük — családilag:

  1. A festők brillíroztak: nem hozták létre a lekaparás, falmosás, festés valamint létránevés következtében, a padlón egyre növekvő mennyiségű festői mocskot, (trutymót), amit szokás szerint egyúttal nemcsak az egész házban, de még a közeli, alkoholt is áruló családi kisüzletben is kimutathatóvá lesznek. Nem! Az Evo3-s urak letakartak, leragasztottak, söprögettek, mostak mosogattak - és minő csoda, első osztályú munkájuk elvégeztével, az alapos takarítás után, a parketta tisztán bukkant elő (össze sem lett karmolva), és a villanykapcslók, konnektorok is újszerű állapotban látták meg újra a napvilágot. 
     
  2. A villanyszerelő hamar rájött a rövidzárlat okára: megbűvölte az elektromos rendszert. A vízvezetékes pedig az ő tevékenységi körében végzett alapos munkát. A csempés pedig lecserélte a fürdőszoba burkolatát. Az új csempe úgy lett le és felrakva, hogy ebben a feleségem se talált hibát. 
     
  3. Az Evo3 Kft-nek köszönhetően a renoválási munkák alatt vagy miatt nem kapott a családunkban senki sem szívinfarktust vagy agyvérzést. Terjengő mocsokáradat, vagy létracsúcsi danászás miatt nem kellett összevesznünk a szomszédokkal, és nem kerültünk kapcsolatba a Szervekkel (rendőrség, önkormányzat, UPC,tűzoltóság, EM, vízmüvek). Igaz a festőket még munkák befejeztével sem ismerték a szomszédos vegyesboltban! 
     

Evo3 Kft, köszönjük a szép - mondhatni első osztályú - munkát, és nem utolsó sorban a moderált árakat. 

Üdvözlettel

Prof Dr Riesz Tamás egyetemi tanár